Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان اعلام کرد: چرخند حاره‌ای شاهین همچنان در مسیر سواحل جنوب استان در حرکت است و مردم برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی توصیه‌های منتشره در این باره  را جدی بگیرند و به آنها عمل کنند. این اداره کل همچنان بر تعطیلی فعالیت‌های دریایی اصرار دارد و توصیه می‌کند تا اطلاع ثانوی هیچ فعالیت دریایی در جنوب استان انجام نشود و در شرایط تعطیل باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر توسعه هواشناسی کاربردی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با  همشهری آنلاین اظهار کرد: در حال حاضر طوفان شاهین در فاصله حدود ۹۰کیلومتری از بندر گواتر ایران است و همچنان حرکت آن به سمت دریای عمان و سواحل استان ادامه دارد.

الله‌بخش ریگی افزود: فاصله طوفان با سواحل چابهار نیز به حدود ۱۵۰کیلومتر رسیده و دریای عمان در ساحل و فرا ساحل به شدت مواج است.

چشم طوفان در فاصله 120 کیلومتری گواتر| تشکیل جلسه ستاد بحران در چابهار و توصیه استاندار به مردم طوفان سهمگین در راه سیستان و بلوچستان|دستور تخلیه روستاهای جنوب استان صادر شد توصیه به مردم استان

دبیر توسعه هواشناسی کاربردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: توصیه می‌شود مردم برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی طوفان به هیچ عنوان برای عکاسی یا تفرج به سواحل نزدیک نشوند، زیرا  در حال حاضر بهترین اقدام در خانه ماندن است.

وی با بیان اینکه سازه‌های غیرایمن در زمان مخاطره جوی بسیار تهدید کننده هستند، گفت: مردم از سازه‌های غیرایمن فاصله بگیرند و در صورت سکونت در این سازه‌ها، حتما محل اسکان خود را تغییر دهند و به جای امن بروند.

دبیر توسعه هواشناسی کاربردی سیستان و بلوچستان افزود: افرادی که بنابر ملاحظات شغلی خود هنوز در نزدیکی بنادر قراردارند به مکان‌های امن‌تر منتقل شوند. اگر شرایط انتقال به جای امن فراهم نیست به هوش باشند و در صورت افزایش شدت پدیده‌های مخاطره آمیز فورا منطقه خطر را ترک کنند.

ریگی عنوان کرد: فعالان بخش‌های عمرانی، کشاورزی و تأسیسات نیز مراقب باشند و نسبت به استحکام‌بخشی به سازه‌ها در حال ساخت اقدام  و از تخریب شرایط جوی کارگاه‌های عمرانی و گلخانه‌ها را ترک کنند.

وی با بیان اینکه مردم عزیز از فعالیت‌های کاری در ارتفاعات به ویژه ساختمان‌های نیمه کاره خودداری کنند، گفت: کارگاه‌های عمرانی و ساختمان‌های نیمه کاره به دلیل وزش بادهای شدید و احتمال سقوط اشیا به هیچ عنوان امن نیستند.

رئیس گروه تحقیقات هواشناسی سیستان و بلوچستان در بخش دیگری عنوان کرد: تأثیر چرخند حاره ای فقط مربوط به سواحل نیست، بلکه اکثر مناطق نیمه جنوبی استان را با شدت و ضعف در بر می‌گیرد.

ریگی با بیان اینکه بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های جوی برخی اثرات مخاطره‌آمیز این چرخند شهرستان‌های چابهار، کنارک، دشتیاری، زرآباد، فنوج، قصرقند، سرباز، نیکشهر، جنوب ایرانشهر، بزمان، سراوان، سیب سوران و مهرستان را با شدت‌های مختلف تحت تأثیر قرار می‌دهد، گفت: مخاطرات جوی مورد انتظار از طوفان شامل بارش‌های شدید، رعد و برق و صاعقه، تندبادهای شدید، سیلاب، بالا آمدن آب دریا و رودخانه‌های فصلی، افزایش ارتفاع موج و متلاطم شدن دریاست.

رئیس گروه تحقیقات هواشناسی سیستان و بلوچستان  با بیان اینکه مردم مناطق تحت تأثیر سامانه در روزهای پیش‌رو به ویژه در زمان فعالیت سامانه از قرارگیری در حریم رودخانه‌های فصلی حتی رودخانه‌های خشک بپرهیزند، اظهار کرد: صعود به ارتفاعات به دلیل وزش بادهای شدید، احتمال برخورد صاعقه و رعد و برق، بارش‌ها و گردوخاک شدید ممنوع است. دامداران نیز از هرگونه چرای دام به ویژه در ارتفاعات خودداری کنند.

وی تصریح کرد: مردم عزیز آخرین وضعیت چرخند و هشدارهای احتمالی هواشناسی را از سازمان هواشناسی و صدا و سیما دنبال کنند.

طوفان سهمگین در راه سیستان و بلوچستان|دستور تخلیه روستاهای جنوب استان صادر شد تعطیلی ادارات چابهار درپی اعلام وقوع طوفان کد خبر 629958 برچسب‌ها استان سیستان و بلوچستان آب و هوا - ایران طوفان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان آب و هوا ایران طوفان سیستان و بلوچستان جنوب استان سازه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۹۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۲ استان

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار شدید باران در ۲۲ استان و سیلابی شدن مسیل‌ها هشدار داد.

به گزارش ایسنا سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری همرفتی شدید در دامنه و ارتفاعات آورده است: وقوع رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد نسبتا شدید تا شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) در نیمه غربی هرمزگان، نیمه جنوبی فارس، بوشهر، کرمانشاه، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب و جنوب اصفهان و خوزستان، پنج‌شنبه (۱۳ اردیبهشت) در کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، بوشهر، لرستان، چهارمحال و بختیاری، جنوب مرکزی، اصفهان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، یزد، خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، شمال سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس و نیمه جنوبی کرمان رخ می‌دهند.

حاکمیت این شرایط جوی جمعه (۱۴اردیبهشت) در استان‌های خراسان جنوبی، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، اردبیل، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، غرب اصفهان، زنجان و ارتفاعات استان‌های تهران و البرز دور از انتظار نیست.

در این وضعیت آب و هوایی اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی پرهیز از سفرهای غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش در دستور کار قرار گیرد.

 سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: از پیش از ظهر جمعه تا صبح شنبه (۱۴ تا ۱۵ اردیبهشت) وزش باد با بیشینه سرعت تا ۲۴ نات و بیشینه ارتفاع موج در مناطق ساحلی تا ۱ متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های مازندران و گلستان در دریای خزر پیش‌بینی می‌شود.

از آثار این مخاطره جوی می‌توان به خطر غرق شدن شناگران و قایق‌های سبک و تفریحی، آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی، احتمال غرق شدن شناورهای سبک، احتمال اختلال در فعالیت‌های بندری و اختلال در ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر اشاره کرد. به توصیه سازمان هواشناسی ممنوعیت تردد قایق‌ها و شناورهای سبک تفریحی و صیادی، احتیاط در فعالیت‌های دریایی در مناطق فراساحل، در نظر گرفتن تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هر گونه خسارت در حوزه‌های مختلف در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش ایسنا در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود. هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار سطح زرد هواشناسی برای فعالیت سامانه بارشی در گیلان
  • استمرار فعالیت سامانه بارشی در لرستان تا روز شنبه
  • طوفان لحظه‌ای، رگبار و رعدوبرق آسمان اصفهان را فرامی‌گیرد / کاهش ۶ درجه‌ای دما
  • باران سیل‌آسا و طوفان در ۲۴ استان | سیل و صاعقه در کمین مردم این مناطق | خطر غرق شدن شناگران و قایق‌ها در سواحل ۲ استان
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۲ استان
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • هواشناسی سیستان و بلوچستان همزمان ۲ هشدار زرد صادر کرد
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • صدور دو هشدار زرد جوی و دریایی در سیستان و بلوچستان
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان